Сорбе за тяло Linea Bio с масло от Бабасу и Кафе

Сорбе за тяло Linea Bio с масло от Бабасу и Кафе

Linea Bio Spa Сорбе за тяло с масло от Бабасу, Кафе и млечен протеин.

150 мл.

  • Модел: Linea Bio
  • Наличност: В наличност
  • 6.40лв.

Етикети: Сорбе за тяло Linea Bio с масло от Бабасу и Кафе, Linea Bio, Тяло