Сорбе за тяло Linea Bio с масло от Бабасу и Малина

Сорбе за тяло Linea Bio с масло от Бабасу и Малина

Linea Bio Spa Сорбе за тяло с масло от Бабасу, Малина и Кокосово масло.

150 мл.

  • Модел: Linea Bio
  • Наличност: В наличност
  • 6.40лв.

Етикети: Сорбе за тяло Linea Bio с масло от Бабасу и Малина, Linea Bio, Тяло